Menu

V sobotu 18.6.2022 se uskutečnil tradiční sportovní den, již podruhé v areálu Šneksport ve Šlapanicích u Brna.

Slavnostní zahájení proběhlo v 10:00 hodin. Poté se účastníci sportovního dne hlásili k účasti na jednotlivé sportovní aktivity. I přes extrémně vysoké teploty byla účast na sportovně soutěžních disciplínách vysoká.

Přítomní zaměstnanci, děti, ale i přátelé naší společnosti se mohli zapojit do soutěžních aktivit ve Srandatrojboji týmů, Srandapětiboji párů, turnaje v tenisu, nohejbalu, beach volejbalu, badmintonu, stolním tenisu a dále do individuálních soutěží Souboj gladiátorů a Snowboard simulátor. K dispozici byly také nesoutěžní aktivity jako je kulečník, kuželky, velký stolní fotbálek, kroket nebo petanque.

Během dne mezi sportováním se mohli všichni občerstvit u nekonečného nápojového a bufetového stolu.

Stejně tak jako loni, tak i letos jsme mysleli na děti a byl pro ně připravený bohatý program plný soutěží, her a nechyběl ani oblíbený skákací hrad. Závěrem bylo vyhlášení dětských soutěžních aktivit, kdy děti dostali sladkou odměnu a diplom.

Ve večerních hodinách proběhlo losování tomboly, vyhlášení výsledků soutěžních aktivit a oficiální zhodnocení a zakončení celého dne. Vítězům gratulujeme a nejen jim, ale všem zúčastněných přejeme mnoho příjemných, nejen sportovních, chvil u nás v SECURITY.

Sportovní den 2022