Menu

Společnost SECURITY TECHNOLOGIES byla založena 22. listopadu 1991 pod původním názvem AG Security - Consulting - Brno.

Pod tímto názvem působila ale jen krátce a v roce 1992 se přejmenovala na SECURITY BRNO. Od počátku své činnosti se zaměřovala na poskytování služeb v oblasti bezpečnostních a ochranných technologií, což se promítlo do změny názvu v roce 2001, a to na SECURITY TECHNOLOGIES, pod kterým společnost působí dodnes.

Společnost projektuje, realizuje a má v servisní péči slaboproudé systémy mnoha bankovních domů, státních organizací, obchodních řetězců, přepravních společností a průmyslových podniků. Její činnost je certifikována dle ISO systému jakosti, environmentálního managementu a managementu bezpečnosti informací. Společnost je také držitelem osvědčení NBÚ, jež jí umožňuje zpracovávat utajované informace. Je aktivním členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, Cechu elektrické požární signalizace České republiky, Obchodní a hospodářské komory České republiky.

Od svého založení byla společností s ručením omezeným, od listopadu 2015 funguje jako akciová společnost. V letošním roce se rozrostla v důsledku fúze se společnostmi Security UH, Fitechnick a TELECOM ALARM. Z původní regionální firmy o 10 zaměstnancích se postupem času vypracovala na předního českého dodavatele slaboproudých systémů, dnes s více než 100 zaměstnanci. Postupně rozšířila svoji působnost na oblast celé České republiky, kromě centrály v Brně provozuje pobočky v Praze, Ostravě, Uherském Hradišti, Písku a Vysokém Mýtě.